Medlemsansökan

Är du ägare av en Cadillac och intresserad av att bli medlem så fyll i dina uppgifter nedan. Betala in din medlemsavgift på klubbens plusgiro 62 03 04-6. Ange ditt namn och telefonnummer på talongen.

Inträdesavgiften är 300 kronor samt en årlig medlemsavgift på 360 kronor, det vill säga totalt 660 kronor för nya medlemmar. Avgiften sänks med 30 kronor för varje månad som går på året. Det vill säga om du går med i februari så betalar du 630 kronor, i mars 600 kronor osv.

Som medlem får du rabatt på reservdelar hos Klintberg & Way, Hansen Racing och Norrlands Custom och många andra förmåner.Medlemmar kan också teckna en mycket förmånlig hobbybilsförsäkring i If (Skandia) som vi har haft avtal med sedan 1982. Ifs villkor finns här. Årsavgiften är fortfarande endast 360:-. Den har ej höjts på över 15 år. CAC drivs ju ideellt. Inga arvoden utgår.

Klubbens stadgar kan du läsa här. Klubbens adress och styrelsemedlemmar hittar du här.

Frågor om ditt nuvarande eller kommande medlemskap skickas till: cac@cadillacautomobileclub.com


Märken skickas inte ut, utan hämtas personligen vid utdelning i samband med CAC:s egna clubmiddagar. Trots hög kostnad delas alla, utom 5-årsmärket, ut kostnadsfritt.

Jag vill bli medlem!

Namn:                    Adress:       

Postnr och ort:   E-mail:     

Telefon hem:        Mobiltelefon:

Cadillac bilmodell:        Årsmodell:           

Registreringsnummer:         Färg:                

Jag har betalat in medlemsavgiften på
Bankgiro 5245-8049
Plusgiro 620304-6

Övrigt, fler Cadillacs m m: